We’re hiring!

BIG ORANGE AUDIO EXPERIENCES ZOEKT SALES/ MARKETINGMANAGER

Het gaat goed met Big Orange Audio Experiences, we groeien snel in onze creatieve, innovatieve markt. En daarom zoeken we versterking!

Wij produceren audio experiences

Big Orange bestaat uit een team van audio professionals, met studio’s in Amsterdam en Utrecht. We zijn specialist in het ontwikkelen en produceren van audio content. Dat doen we o.a. voor high-end podcasts, innovatieve audiotours, en installaties. We ontwikkelen audio concepten, geven advies, en produceren sound design en muziek. Dat doen we voor (experience) bureaus, musea en merken zoals het Rijksmuseum, Netflix, ABN AMRO en Viacom.

Vlammen!

We groeien dus. En daarom zoeken we een enthousiaste en gemotiveerde collega die onze sales en marketing strak in de hand houdt en uitvoert. Iemand die durft, snel leert, makkelijk vrienden maakt en de wereld als één groot speelveld ziet. Wij zoeken een digital native die merken aan audio content kan verbinden, of andersom. Die weet wat er in de markt speelt, een uitgebreid netwerk heeft en een communicatieve superheld is. Je hebt een sterk commercieel instinct, bent proactief en ondernemend, een echte zelf-starter. Je ziet het als een uitdaging om in een klein team te vlammen. Oh ja, en je Engels is goed.

De werkzaamheden

  • Je creëert sales proposities in overleg met de business developer en de creatief directeur. Deze proposities realiseer je.
  • Je onderhoudt en optimaliseert commerciële relaties
  • Je ontwikkelt een marketing strategie en implementeert deze
  • Je vergroot ons business netwerk
  • Je schrijft persberichten, managed PR en social media

Nog wat praktische informatie

   • 32-40 uur, vanuit Amsterdam of Utrecht
   • Marktconform salaris
   • Startdatum bij voorkeur 1 april 2019

Sta je te trappelen om aan de gang te gaan? Mail dan je CV, motivatie en referenties naar [email protected]

Get in touch with us
+31 20 715 52 88
[email protected]
Subscribe to our newsletter